2008.11.30

Stackopolis

stackopolisIn dit spel moet je in de stad Old Metropolis een aantal grote gebouwen neerzetten. Hiervoor krijg je de nodige bouwmodules die willekeurig gestapeld liggen en die jij op de juiste plaats moet slepen. Deze plaats wordt bepaald door het bouwplan (dat eigenlijk een matrix is van 6 op 6) in de linker benedenhoek waarop je kunt lezen hoeveel modules je op elke plaats moet stapelen. Wanneer alles juist gestapeld is verschijnt het gebouw dat je al in de rechterbenedenhoek van het scherm in het klein zag staan, in het groot.

De verschillende bouwwerken verschijnen van eenvoudig over complex naar zeer complex. Ook de tijd speelt een rol. Voor elk gebouw krijg je een bepaalde tijd toegewezen waarin je de opdracht moet klaarspelen.

Tip: vanaf het tweede niveau krijgt elk gebouw een codewoord mee. DIt kun je gebruiken om het niveau opnieuw te spelen indien het in de vorige poging niet gelukt was.

16:09 Gepost door Lieven Coppens | Permalink | Tags: internet, rekenen, ruimtelijke orientatie, ruimtelijk inzicht, ruimtelijk voorstellingsvermogen, ruimtelijk redeneren | |

De commentaren zijn gesloten.